Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟπτικό τερματικό γραμμών OLT

Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000

Αναθεωρήσεις πελατών
Хорошо работать с этой компанией. Спасибо!

—— Sobolev, Ρωσική Ομοσπονδία

Хороший продавец, товар соответствует описанию, быстрая отгрузка и доставка. Спасибо!

—— Gilbert

Καλό προϊόν όπως περιγράφει και στέλνοντας γρήγορα όπως πάντα.

—— labounthanh

ικανοποιεί τις προσδοκίες

—— Kiarie

Άριστο προϊόν

—— Diaz

golpeado equipo EL llegó, tiene chasis EL undido

—— Rojas

καλά προϊόντα

—— Denis

vendeur fiable

—— Zakari

Έλαβα μια πολύ καλή προσοχή, η αποστολή έγινε γρήγορα και έλαβα τη διαταγή σε μερικές ημέρες. Συστήνω αυτόν τον πωλητή. Σας ευχαριστούμε

—— Blanco

όλη η εργασία καλά

—— Ake

το rapide expédition très, et LE produit correcpond μια περιγραφή Λα. vendeur recommandé

—— Zakari

Ιδιαίτερα συνιστώμενη ναυτιλία supplier.fast

—— Donald

Πραγματικά ευχαριστημένος από την υπηρεσία παρεχόμενη. Η Helen ήταν χρήσιμη και υπομονετική με με. Ευχαριστίες για όλη τη βοήθειά σας

—— Martin

σας ευχαριστώ για το αρχικό στοιχείο και για την καλή εξυπηρέτηση πελατών. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ Michelle.

—— Bakhytzhan

Είμαι Online Chat Now

Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000

Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000
Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000 Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000

Μεγάλες Εικόνας :  Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα
Μάρκα: HuaWei
Πιστοποίηση: FCC,CCC,CE
Αριθμό μοντέλου: PVMD
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμος
Τιμή: Negotiable

Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000

περιγραφή
Πρότυπος αριθμός: PVMD Λιμένας: 2
Βάρος: 0.75kg Χαρακτηριστική κατανάλωση ισχύος: 18W
Μέγιστη κατανάλωση ισχύος (W): 20W Θερμοκρασία εργασίας: -40℃~+65℃
Δυνάμενο να ξορδισθεί μήκος κύματος: Υποστηριγμένος Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

Ευρεία ζώνη HuaWei UA5000

,

H60D00PVMD01

,

Οπτικό τερματικό γραμμών UA5000 OLT

Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000

 

 

Περιγραφές

UA5000 η καθολική μονάδα πρόσβασης (UA5000) είναι μια ενσωματωμένη ευρυζωνική και περιορισμένης ζώνης συσκευή πρόσβασης. Παρέχει την ποιοτική φωνή και τις ευρυζωνικές υπηρεσίες πρόσβασης και επίσης την περιεκτική φωνή για τις υπηρεσίες IP (VoIP) και πρόσβασης πολυμέσων.

Στην ίνα στο κτήριο (FTTB) ή την ίνα στη δικτύωση συγκρατήσεων (FTTC), μίνι MSAN λειτουργίες UA5000 ως μονάδα πολυ-κατοίκισης (MDU), που λειτουργεί με το οπτικό τερματικό γραμμών (OLT) για να παρέχει την προς τα πάνω υπηρεσία XPON και xDSL έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία.

UA5000 υποστηρίζει τους πολλαπλάσιους τύπους subracks. Εδώ περιγράφει μόνο έναν τύπο subrack. Για τις εμφανίσεις άλλων τύπων subracks, δείτε την εισαγωγή στο ράφι στην περιγραφή υλικού UA5000.

Προδιαγραφές

Τύπος πινάκων

Οθόνη μεταξιού

Πλήρες όνομα

Λειτουργία

Περιορισμένης ζώνης πίνακας ελέγχου PVMB Πίνακας επεξεργασίας φωνής πακέτων Διαχειρίζεται τους περιορισμένης ζώνης πίνακες υπηρεσιών και επεξεργάζεται τα πρωτόκολλα V5 και H.248. Δύο πίνακες PVMB μπορούν να διαμορφωθούν για το στήριγμα.
PVMD Πίνακας επεξεργασίας φωνής πακέτων Διαχειρίζεται τους περιορισμένης ζώνης πίνακες υπηρεσιών και επεξεργάζεται τα πρωτόκολλα V5 και H.248. Δύο πίνακες PVMD μπορούν να διαμορφωθούν για το στήριγμα.
RSU8/RSU4 Μακρινή κάρτα επεξεργασίας συνδρομητών
  • Ελέγχει τα περιορισμένης ζώνης linecards στο μακρινό πλαίσιο συνδρομητών
  • Εφαρμόζει να υποτείνει των περιορισμένης ζώνης υπηρεσιών με το κύριο πλαίσιο UA5000
  • Παρέχει τους προς τα πάνω λιμένες E1 για τις περιορισμένης ζώνης υπηρεσίες
Ευρυζωνικός πίνακας ελέγχου IPMB Πίνακας επεξεργασίας υπηρεσιών IP Τα σύνολα και οι διαδικασίες οι ευρυζωνικές υπηρεσίες, διαβιβάζουν τις υπηρεσίες VoIP του πίνακα PVMx, και μεταδίδουν τις υπηρεσίες προς τα πάνω στο δίκτυο IP μέσω των???????? ή λιμένων της Γερμανίας.
IPMD Πίνακας επεξεργασίας υπηρεσιών IP Τα σύνολα και οι διαδικασίες οι ευρυζωνικές υπηρεσίες, διαβιβάζουν τις υπηρεσίες VoIP του πίνακα PVMx, και μεταδίδουν τις υπηρεσίες προς τα πάνω στο δίκτυο IP μέσω των???????? ή λιμένων της Γερμανίας.
Ευρυζωνικός πίνακας υπηρεσιών ADMF πίνακας υπηρεσιών 16-καναλιών ADSL2+ Εργασίες με έναν ενσωματωμένο θραύστη. Ο πίνακας επικοινωνεί με τον ευρυζωνικό πίνακα ελέγχου μέσω backplane, και ο ευρυζωνικός πίνακας ελέγχου μεταδίδει τις υπηρεσίες προς τα πάνω στο δίκτυο IP.
ADRB πίνακας υπηρεσιών 32-καναλιών ADSL/ADSL2+ Εργασίες με έναν ενσωματωμένο θραύστη. Ο πίνακας επικοινωνεί με τον ευρυζωνικό πίνακα ελέγχου μέσω backplane, και ο ευρυζωνικός πίνακας ελέγχου μεταδίδει τις υπηρεσίες προς τα πάνω στο δίκτυο IP.
ADRI πίνακας υπηρεσιών 32-καναλιών ADSL/ADSL2+ Εργασίες με έναν ενσωματωμένο θραύστη. Ο πίνακας επικοινωνεί με τον ευρυζωνικό πίνακα ελέγχου μέσω backplane, και ο ευρυζωνικός πίνακας ελέγχου μεταδίδει τις υπηρεσίες προς τα πάνω στο δίκτυο IP.
SHLB πίνακας υπηρεσιών 16-καναλιών SHDSL.bis Παρέχει 16 λιμένες ATM/EFM G.SHDSL.bis. Ο πίνακας επικοινωνεί με τον ευρυζωνικό πίνακα ελέγχου μέσω του backplane λεωφορείου.
SDLB 16-κανάλι πίνακας υπηρεσιών του ATM SHDSL Παρέχει τις υπηρεσίες πρόσβασης SHDSL στον τρόπο του ATM. Επικοινωνεί με τον ευρυζωνικό πίνακα ελέγχου μέσω των ευρυζωνικών λιμένων. Είναι καυτό swappable.
VDMB πίνακας υπηρεσιών 16-καναλιών VDSL2 Εργασίες με έναν ενσωματωμένο θραύστη. Ο πίνακας παρέχει λιμένες ενός 16 VDSL2, υποστηρίζει την προστασία γραμμών, και διατηρεί τον ηλεκτρικό λιμένα της Γερμανίας και τον οπτικό λιμένα στο μέτωπο - επιτροπή.
Περιορισμένης ζώνης πίνακας υπηρεσιών ASL 16-κανάλι αναλογικός πίνακας υπηρεσιών Παρέχει 16 αναλογικούς λιμένες υπηρεσιών. Ο πίνακας υποστηρίζει τη λειτουργία BORSCHT για την αναλογική γραμμή συνδρομητών. Τα σήματα υπηρεσιών διαβιβάζονται στον περιορισμένης ζώνης πίνακα ελέγχου μέσω backplane, και ο περιορισμένης ζώνης πίνακας ελέγχου μεταδίδει την υπηρεσία του PSTN προς τα πάνω.
A32 32-κανάλι αναλογικός πίνακας υπηρεσιών Παρέχει 32 αναλογικούς λιμένες υπηρεσιών. Ο πίνακας υποστηρίζει τη λειτουργία BORSCHT για την αναλογική γραμμή συνδρομητών. Τα σήματα υπηρεσιών διαβιβάζονται στον περιορισμένης ζώνης πίνακα ελέγχου μέσω backplane, και ο περιορισμένης ζώνης πίνακας ελέγχου μεταδίδει την υπηρεσία του PSTN προς τα πάνω.
A64 64-κανάλι αναλογικός πίνακας υπηρεσιών Παρέχει 64 αναλογικούς λιμένες υπηρεσιών. Ο πίνακας υποστηρίζει τη λειτουργία BORSCHT για την αναλογική γραμμή συνδρομητών. Τα σήματα υπηρεσιών διαβιβάζονται στον περιορισμένης ζώνης πίνακα ελέγχου μέσω backplane, και ο περιορισμένης ζώνης πίνακας ελέγχου μεταδίδει την υπηρεσία του PSTN προς τα πάνω.
CDI 16-κανάλι άμεσος πίνακας-στον πίνακα υπηρεσιών Παρέχει τη διαφανή μετάδοση των αναλογικών σημάτων υπηρεσιών.
DSLD 16-κανάλι ψηφιακός πίνακας υπηρεσιών ISDN Παρέχει την πρόσβαση σε 16 συνδρομητές ISDN καναλιών.
ΔΣΛ 8-κανάλι ψηφιακός πίνακας υπηρεσιών Παρέχει τον ψηφιακό πίνακα υπηρεσιών 8 λιμένων που παρέχει οκτώ λιμένες 2BD.
VFB 16-κανάλι πίνακας διεπαφών συχνοτήτων φωνής Παρέχει δέκα έξι 2 οκτώ 4 συχνοτήτων φωνής καλωδίων λιμένες καλωδίων ή.
VMS 16-κανάλι αναλογικός πίνακας υπηρεσιών των οδηγήσεων μηνυμάτων 16 αναλογικοί λιμένες υπηρεσιών.
ATI EM2/EM4/AT2 αναλογικός πίνακας διεπαφών Παρέχει έξι κανάλια των αναλογικών σημάτων κορμών
DDU2 Πίνακας διεπαφών υπηρεσίας δεδομένων Παρέχει το equidiectional δύο λιμένες 64 KBIT/s.
SRX Πίνακας διεπαφών στοιχείων υπο--ποσοστού Παρέχει πέντε λιμένες V.24.
 

Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000 0Ευρυζωνική OLT οπτική γραμμή τελικό H60D00PVMD01 HuaWei UA5000 1

1. Πώς ελέγχετε την ποιότητα; Α: Όλα τα προϊόντα εξετάζονται για τα προσομοιωμένα σενάρια χρήσης, το φορτίο, το πλήρες φορτίο, και το ρεύμα μοιραμένος πριν από την αποστολή για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων. 2. Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας; Α: Δεν υπάρχει καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής, μπορείτε επίσης να κάνετε μιας. Η μόνη διαφορά είναι η τιμή και το πρόγραμμα. 3. Μπορείτε να εισαγάγετε την επιχείρησή σας; Α: Είμαι τιμημένου. Θα σας στείλω το έγγραφο εισαγωγής της επιχείρησης αργότερα, έτσι ώστε μπορείτε να εισαγάγετε τις πληροφορίες της επιχείρησής μας περιεκτικότερα και άμεσα. 4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας; Α: Ο ικανοποιητικός κατάλογος, για να παρέχει την εγγύηση για την επόμενη αναπροσαρμογή και το ξαναγέμισμα, παρέχει ελαστικά σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και παρέχει τις διαφορετικές λύσεις. 5. Μπορώ να στείλω τα δείγματα; Το εκθέτετε σε με μαζί με την τιμή; Α: Μπορείτε να στείλετε τα δείγματα, και τα δείγματα υπόκεινται στο μεγάλο μέγεθος, και πρέπει να αντέξετε το φορτίο. 6. Πώς η επιχείρησή σας εξετάζει τα ποιοτικά ζητήματα; Α: Η επιχείρησή μας ήταν σε αυτήν την βιομηχανία για περισσότερο από 10 έτη. Ήδη έχει έναν ορισμένο βαθμό δημοτικότητας. Θα το αναλύσουμε προσεκτικά. Εάν είναι πραγματικά το ποιοτικό πρόβλημά μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ενεργήσει σύμφωνα με τη σύμβαση και δεν θα σας δώσει ποτέ οποιεσδήποτε ανησυχίες. Η ομάδα υπηρεσιών μας θα σας εξυπηρετήσει ολόψυχα.

1. Πώς ελέγχετε την ποιότητα; Α: Όλα τα προϊόντα εξετάζονται για τα προσομοιωμένα σενάρια χρήσης, το φορτίο, το πλήρες φορτίο, και το ρεύμα μοιραμένος πριν από την αποστολή για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων. 2. Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας; Α: Δεν υπάρχει καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής, μπορείτε επίσης να κάνετε μιας. Η μόνη διαφορά είναι η τιμή και το πρόγραμμα. 3. Μπορείτε να εισαγάγετε την επιχείρησή σας; Α: Είμαι τιμημένου. Θα σας στείλω το έγγραφο εισαγωγής της επιχείρησης αργότερα, έτσι ώστε μπορείτε να εισαγάγετε τις πληροφορίες της επιχείρησής μας περιεκτικότερα και άμεσα. 4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας; Α: Ο ικανοποιητικός κατάλογος, για να παρέχει την εγγύηση για την επόμενη αναπροσαρμογή και το ξαναγέμισμα, παρέχει ελαστικά σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και παρέχει τις διαφορετικές λύσεις. 5. Μπορώ να στείλω τα δείγματα; Το εκθέτετε σε με μαζί με την τιμή; Α: Μπορείτε να στείλετε τα δείγματα, και τα δείγματα υπόκεινται στο μεγάλο μέγεθος, και πρέπει να αντέξετε το φορτίο. 6. Πώς η επιχείρησή σας εξετάζει τα ποιοτικά ζητήματα; Α: Η επιχείρησή μας ήταν σε αυτήν την βιομηχανία για περισσότερο από 10 έτη. Ήδη έχει έναν ορισμένο βαθμό δημοτικότητας. Θα το αναλύσουμε προσεκτικά. Εάν είναι πραγματικά το ποιοτικό πρόβλημά μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ενεργήσει σύμφωνα με τη σύμβαση και δεν θα σας δώσει ποτέ οποιεσδήποτε ανησυχίες. Η ομάδα υπηρεσιών μας θα σας εξυπηρετήσει wholeheartedl

 

FAQ

 

1. Πώς ελέγχετε την ποιότητα;

Α: Όλα τα προϊόντα εξετάζονται για τα προσομοιωμένα σενάρια χρήσης, το φορτίο, το πλήρες φορτίο, και το ρεύμα μοιραμένος πριν από την αποστολή για να εξασφαλίσουν ποιότητα των προϊόντων.

 

2. Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα διαταγής σας;

Α: Δεν υπάρχει καμία ελάχιστη ποσότητα διαταγής, μπορείτε επίσης να κάνετε μιας. Η μόνη διαφορά είναι η τιμή και το πρόγραμμα.

 

3. Μπορείτε να εισαγάγετε την επιχείρησή σας;

Α: Είμαι τιμημένου. Θα σας στείλω το έγγραφο εισαγωγής της επιχείρησης αργότερα, έτσι ώστε μπορείτε να εισαγάγετε τις πληροφορίες της επιχείρησής μας περιεκτικότερα και άμεσα.

 

4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επιχείρησής σας;

Α: Ο ικανοποιητικός κατάλογος, για να παρέχει την εγγύηση για την επόμενη αναπροσαρμογή και το ξαναγέμισμα, παρέχει ελαστικά σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και παρέχει τις διαφορετικές λύσεις.

 

5. Μπορώ να στείλω τα δείγματα; Το εκθέτετε σε με μαζί με την τιμή;

Α: Μπορείτε να στείλετε τα δείγματα, και τα δείγματα υπόκεινται στο μεγάλο μέγεθος, και πρέπει να αντέξετε το φορτίο.

 

6. Πώς η επιχείρησή σας εξετάζει τα ποιοτικά ζητήματα;

Α: Η επιχείρησή μας ήταν σε αυτήν την βιομηχανία για περισσότερο από 10 έτη. Ήδη έχει έναν ορισμένο βαθμό δημοτικότητας. Θα το αναλύσουμε προσεκτικά. Εάν είναι πραγματικά το ποιοτικό πρόβλημά μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ενεργήσει σύμφωνα με τη σύμβαση και δεν θα σας δώσει ποτέ οποιεσδήποτε ανησυχίες. Η ομάδα υπηρεσιών μας θα σας εξυπηρετήσει ολόψυχα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Toptoday Network Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Helen

Τηλ.:: +8613590164558

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα