Αρχική Σελίδα

Shenzhen Toptoday Network Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Co. δικτύων Toptoday Shenzhen, ΕΠΕ κύρια προϊόντα δικτύων της CISCO HP H3C HUAWEI ZTE UBNT Mikrotik fiberhome….

Βρισκόμαστε μέσα, Κίνα. Εδώ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρικά κέντρα της Κίνας και συλλέγει πολλά διάσημα εμπορικά σήματα από στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Είμαστε ένας επαγγελματικός προμηθευτής που ασχολείται με την παροχή του εξοπλισμού GPON ONU, EPON ONU και OLT, διαποδιαμορφωτές, δρομολογητές, και άλλα προϊόντα υπολογιστών τη κορυφαία ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η γρήγορη απάντηση και η άριστη υποστήριξη πελατών μας συμβάλλουν προς πλήρη ικανοποίηση των πελατών. Με τη δυνατότητα των ικανοποιητικών προμηθειών, μπορούμε να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.

Η επιχείρηση εκτιμεί την ακεραιότητα - διαμορφώνουμε την εμπιστοσύνη με την ύπαρξη δίκαιοι και συνεπείς, την επικοινωνία σαφώς και ειλικρινά, την παραγωγή και την κράτηση των ρεαλιστικών υποσχέσεων, την προστασία της εμπιστοσύνης και τη μεταχείρηση άλλων με σεβασμό.

Έχουμε συσσωρεύσει την πλούσια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. Κάτω από την παλίρροια της αυξανόμενης οικονομικής παγκοσμιοποίησης, της έντονης αλληλεπίδρασης Διαδικτύου και όλο και περισσότερων πληροφοριών που διαμορφώνουν τους διάφορους τύπους πολυμέσων, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της σταθερής ποιότητας και των υγιών συστημάτων υπηρεσιών τη συνεχή καινοτομία και την επαγγελματική λύση για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων.

Όλα τα προϊόντα που εξετάζουμε είναι τα αρχικά, έτσι δεν πρέπει να ανησυχήσετε για την ποιότητα.

Όλα τα προϊόντα είναι από τα αρχικά εργοστάσια.

Θα παράσχουμε σε σας την καλή ποιότητα και την καλύτερη τιμή, και θα επιθυμούσαμε να παρέχουμε την ειλικρινή υπηρεσία μας για σας.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Toptoday ιδρύθηκε το 2009, περισσότερο από 10 έτη ανάπτυξης και η εμπειρία παραγωγής, η επιχείρησή μας έχει επικεντρωθεί στα fileds των προϊόντων δικτύων ινών

Τα κύρια προϊόντα μας GPON/EPON OLT, ONU, προϊόντα πλεονεκτήματος επίσης συμπεριλαμβανομένου του μετατροπέα μέσων, διακόπτης σημείου εισόδου, δρομολογητής.

Το Toptoday έχει γίνει ηγέτης και εμπειρογνώμονας στην ασφάλεια και βιομηχανία οπτικών επικοινωνιών ινών στην Κίνα.

Shenzhen Toptoday Network Co., Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Πωλητής

Μάρκες : topulink

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-7000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 60% - 70%